Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Saturday, January 08, 2011

auch!!!in paintful but can't let him go...

aish lucu hari  ini sampai boleh terlanggar botol yang bergantung kat salah satu gerai air shake.lucu-lucu pun aku sedih gak...emm ni semua sal mamat tu la..tak pasal-pasal aku yang malu depan orang ramai.berbalik pada kejadian tu...actually mamat tu ex-bf aku,tak sangka plak terserempak dia arini...aku dalan perjalanan ke pasar sebaik sahaja selesai urusan pencarian  kerja.syok-syok berjalan tiba-tiba aku mendonggok dia plk kat depan mata aku.Adalah teman dia rasanya seorang boy and two gurls.aish!!!can u imagine that i only can say "hi" to him..tak patut betul la.Sudah aku lama menantikan hari terserempak kat dia,aku mampu cakap hi jak and trus blah!!!banyak sebenarnya aku nak cakap kat dia like:awak pa khabar?tak keja ke?pegi mana?wat pa skang? and macam-macam gie aku maw tanya tapi lidah ni keluh and tau-tau tercakap hi jak and trus jalan cepat-cepat blah.i think pipi aku berubah warna kot and pikir punya pikir terlanggar la botol tu....sakit tau kepala ni..aku buat bodoh jak orang gelakkan aku....emmm aku ni fikir banyak sangat sal dia even  da lama breakup ngan dia tapi hati ni can't let him go!i'm wondering apa pendapatnya about myself,like how do i look now and such nonsense things.huh!!!!why i'm like this.?ouh...he so cute and make my heart melt..MY GOD what should i do??

No comments:

Post a Comment