Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Friday, April 29, 2011

munsyi 2 medsi

dha beli tiket pun g kk temuduga munsyi course ukur bhan..preparation pun da siap..tetiba jak petang tu cg masni kol swuh check semula semkan nmedsi..tak sgka dpt plak..masa awal2 semak xdpt plak..hahha kelam kabut dunia ku...kol cni sana..naseb baik saleh tolong jual blik tiket tu..law tak hgus duit aq...tq all...

Tuesday, April 26, 2011

bukan rezki aq

mungkin aq terlalu menaruh harapan sehingga aq kecewa bila tak dpt apa yg aq ingin kn...tapi tak pa la...tu dha rezki dorg..maybe kata org tu betul..ada hikmah d sebalik semua ni. aq berdoa pada Allah agar aq dpat masuk USM...aq teringat masa aq skola rendah lagi aq dha ada azam masuk U..sejak TING 3 lagi aq dha da tetap kan matlamat yang aq akan masuk USM...syukur la law tak dpt medsi at least aq masih ada temuduga MUNSYI....aq taw beribu2 yang memohon tuk masuk U..kira aq patut bersyukur atas apa yg aq dpt skrg...i huv to learn become more mature...tapi attitude aq ni kdg2 tak ble pakai lgsng...wat can i say...?tgggu jak la surat tawaran...USM bgi la aq masuk...

Friendster - Gambar wilma - Picture0009.jpg

Friendster - Gambar wilma - Picture0009.jpg: "Album 01-4-2009 (10:31:04)"

Wednesday, April 13, 2011

Kisah menderma darah

bila saya teringat time derma darah masa plkn dulu mesti saya gelak...hahahahah trip cool mo derma darah bha..excited sgt,,saya n the genk antara yg terakhir menderma darah..kami takut tapi excited bila tgok kwan2 yg lain turut serta menderma darah...macam-macam spekulasi kami wat,t kami sakit la,t kami gemuk la..hahahah namun atas sokongan kwan2 len yg derma darah,kami pun turut la p menderma,malang nya antara rakan2 yg lain,saya sahaja yg layak bab kdgan haemoglobin dalam darah syg ngam2...huuh bergegar tauk tgok jarum...nurse pun sapu la antiseptik kat lgan saya..hati pun berdebar2 jarum suntikan tanpa dsedari uda pun masuk ke urat saya..tak sgka ianya tak sakit pun...huhuhuhuhuh 20mins later darah yg saya donorkn tu masih tak memenuhi beg darah...lama2 lengan trasa kebas..bdn susah mo gerak..at last mata sya pun tak larat mo buka..kedgarn suara rkn2 yg cuba mbgun kn sya...nurse dgn segara mlepaskn jarum dari lengan ..aq sedar sikit2 time kawan2 memapah saya ke blok...tu la excited sgt..ni la first time aq rasa mcm na perasaan org pengsan.1st time pengsan bha konok..bdn lemah sgt pas derma darah...selama ni law ada jak pengsan kat kem,mesti aq antara org yg paling rajin memapah finally this time aq plak yg kena papah masuk bilik..hahahahahahah....beberapa tahun kemudian ada la plak program derma darah kat skola masa aq upper 6 year 2010...hahahah takut uda mo derma...ntah bila lagi la bru brani derma darah...