Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Wednesday, November 28, 2012

Minggu ber'stres V^V!

Hai guys..

ermm lately ni agak busy dengan assignment..nak sambung cerita sal Yui & Chiaki tapi tak da masa banyak..ni pun curi-curi masa buat assignment sebentar.. argg minggu ni agak stress.. da la nak present next week, assignment sejarah ekonomi Malaysia juga kena submit on the same day.. Stress aku! Tak tahu nak fokus mana dulu, presentation or assignment..

..aku ada banyak cerita ni nak kongsi..
Peace...with love^^!

Assalamualaikum

2 comments:

  1. jangan stress k.. nnt bertambah stress! haha! semoga semua nya di permudah kan Allah.. :)

    ReplyDelete