Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, November 15, 2012

Sukan IPT Siswa Siswi Sabah (SUKIPT) 2012


13/11/2012 (selasa)
PERSIS USM, take pic dulu sebelum bertolak

Sukan-sukan antara persatuan sabahan peringkat universiti telah diadakan bertempat di UUM, kedah. Banyak juga U yang join, 10 universiti kot antaranya U kesygan ku USM dan U yang lain seperti UUM sendiri, UPSI, UTM, UMT, UPM, UKM, UM, UniMAP, UiTM Shah Alam. Dalam banyak2 U yang join ni aku hanya dapt jejak kawan aq dua orang jak kot, student UUM n UM. Best la jugak dapat jumpa dorang but sedihnya ndak ada plak take pic ma drg berdua....
Acara yang dipertandingkan anataranya Futsal, Bola Jaring dan Bola Tampar ketegori perempuan dan lelaki.
I tell u the truth here, aku sebenarnya baru kali ni join 100% aktiviti with Persatuan siswa-siswi Sabah USM (PERSIS). Sebelum ni aku malas tapi kali ni memandangkan aku ada masalah aq maw diri ku sibuk supaya aku dapat hilangkan stres akibat masalah peribadi yang aq hadapi. Thanks PERSIS bagi ruang untuk aq join program ni. Walaupun hanya beberapa hari, hilang juga lah stres ku sedikit sebanyak. Aku sedar yang aku banyak kawan-kawan Sabahan di USM ni n yang sebenarnya gila-gila juga mcm aq..sporting giler bha. Ermm tapi bila da balik kampus, balik la plak fikir masalah2 ku. arghhh...kena pegi jogging setiap petang dan buat mcm2 aktiviti with my friends so I can forget my problems with YOU! (sapa2 la yg terasa)
So, here our pictures masa kat UUM bertanding..
Pgi tu putih2 lagi semua kami...hahahaha 
Pemain no.3, me paling hujung tudung biru.
Panas kot pagi tu...fuh silau tapi buka mata jer take pic

First Match
Play gurlz!
Take pic dulu before game.
wajah2 menang bha tu

Guard sampai pengsan bha


Menang banyak kali, Peace ^^!
Center terbaik kami!
Tapi disini ada yg xkena...nampak ka?


Random Netball game

c Q melompat juga bha sama payung2nya..hahha

Manang tatap manang tapi 100plus jangan lepas..hahahaha



Masuk Final bha kami.




Moment bikin terharu..sabar guys..kita mesti kuat. Kita taw kita hebat. GO girls!
Penyorak bola jaring..AKA pemain bala tampar n along kat situ pemain futsal  paling banyak peminat.hehehehe awal2 dtg trus ada yg maw take pic ma dy bha.

Valley Ball, PERSIS USM
Tu dia get ready sudah, kaki kuda2 man!

My ball knok katanya!

Ball YDP PERSIS, take1

Take 2!

Kill the ball!
Point man!
Serve kasi masuk!

C Q juga la paling manang!^^

Alamak, serve out kalik..nevermind guys!
Random match
Woman category, PERSIS USM
kill kasi pengsan org sebelah..hahhaha(jahat bah)
   
na malawan kamu

Futsal , PERSIS USM
Go Adnin!
Hazimi (baju hitam) budak kelate pun join kita bha!
Dexter, Manager kami bha tu..cumil kan

Random2 knok kata c kawan dalam group PERSIS
Malam perasmian penutupan SUKIPT




Dancing "I am for You"




BYE alls..jumpa tahun depan


Thank you guys for the support, we win as a family. Biarpun banyak antara kita tercedera malah hati pun cedera juga akibat hal2 yg kita tak terfikir akan terjadi tapi kita tetap sabar.. we go to as a team but we come back as a family. Realize yang aku boleh masuk n bercampur gaul ngan kamu semua walaupun sebelum ni ada konflik2 sikit..heheh tau2 jak la aq orgnya agak berterus terang... Progarm ini wat kita kenal hati budi antara satu sama lain..di sinilah kita ketawa bersama managis bersama oppss accept me (hati keras la knok kan) tapi serious aku terharu ma kamu semua. Xsangka aku boleh jadi begitu rapat ma family PERSIS. ni kali la..bekawan sudah kita semua..moga hubangan yang terjalin berpanjangan.. Semoga PERSIS trus bahagia dan bersatu kita teguh! *lupa plak, na aq sedih ni sangat2 sebab muka ku sunburn, bebelang bha..kuar jerawat yg lama sudah ndak pandai timbul.,,gurls yang lain mesti bebelang juak kn, untung la budak futsal main dalam dewan ndak kena matahari..kami ni..sob sob sob****
:(...Assalamualaikum.

P/s: All pictures credit to Azlina and Andi. 



No comments:

Post a Comment