Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Friday, December 21, 2012

Cari sponsor?

Hi guys,

End year ni memang banyak giler yang buat segment kan..G.A, up followers, up traffic and blablablalala..Tak lupa juga ada yang sibuk cari sponsor..hah baca tak title kat atas tu?
Saya dengan besar hati nak bagi tajaan kat korang yang nak buat segment ni tapi bukan bagi free, kena ada usaha nak dapat sponsor la kan..korang nak tak sponsorship untuk segment korang tahun depan? kalau nak baca syarat kat bawah ni, kalau tak nak its okay^^!

* Warganegara Malaysia dan Blogger

Step by step:

  1. Follow blog ni
  2. Like fanpage kat tepi tu
  3. Follow twitter Wilma Shana
  4. Buat proposal dengan entry bertajuk "Nama segment, sponsor by W&S"<-- taklah susah mana pun...cuma perlu buat entry tentang segment yang korang bakal lancarkan n pastikan ada banner segment korang k, target bilangan peserta, Tarikh buka & tamat... highlight kuning tu terpulang kat korang nak namakan segment korang apa pun.
  5. Drop link entry korang kat comment bawah ni. hanya inbox ke fanpage saya
*Barangan dan hadiah tajaan bergantung kepada saya nak bagi apa and berapa k. Semua ni tengok pada kesesuaian yang ada pada segment anda. 
*Hanya segment-segment yang terpilih akan ditaja.
*Penghantaran proposal limit seorang satu.
*Tarikh tamat penghantaran proposal 25/1/2012.
*If segment anda terpilih, korang bebas nak dapatkan sponsor lain..tak terikat k. Saya bukan nak sponsor 100% segment anda, macam saya tulis kat atas, bergantung pada saya nak bagi apa dan berapa sebagai penaja.
*Segment anda hot and chill, saya bagi banyak sikit tajaan.
*Saya amat berbesar hati menaja blogger yang 1st time buat segment g.a, up followers n blalalalala.....^^!

Anyeong and Assalamualaikum^^!





2 comments: