Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, December 23, 2012

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

Anyeong korang^^!


Nak skirt cantik 100% macam kat banner atas ni? hah click banner tu..
Norzi Beautilicious House nak bagi wei..korang tak nak ker??huhuh I da hantar permohonan..korang bila lagi kan??? ngeee jom ramai click banner tu, kot2 nasib korang dapat skirt cantik free..kn. expired date: 25 jan 2012  2013<---cepat korang nanti tak sempat..rugi lo..^^!
*untuk matlumat lanjut sila click banner..
Tag: Wawa cik Siti <---kebetulan korang ada kat shoutbox saya..hehehe

Assalamualaikum^^!


3 comments:

  1. All the best !
    saya tag kamu join segmen Nabila,
    harap sudi join lagi. hehehe..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..thanks for join dear,jangan lupa tunggu keputusan ya pada 28 jan 2013 ya~love from kak norzi~

    ReplyDelete
  3. godd luck..
    follow dari segmen yg sama ..
    salam kenal dari ciksu ;)

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete