Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, December 23, 2012

ELite memori zaman kanak-kanakku.

Sedih la plak bila buat entry ni...huhuhuhu korang seriously I rindu boyband and girlband dulu-dulu..ntah korang tau ka tidak..kenal tak ELITE dan KRU?? KRU comfirm2 korang kenal sebab sampai sekarang masih hot malah sukses beb..Tapi Elite korang taw? Walaupun waktu tu I masih kecil but minat kot kat mereka ni sebab akak aku wah bukan main lagi selalu nyanyi lagu mereka macam "Tamparan Wanita" "Manisnya Senyumanmu" d byk lagi...kalah kpop beb.jangan-jangan wonder girls tiru feminin, elite, restu..heheheh hard die fan kpop jangan marah sebab I pun suka kpop.. nak tengok tak video? cuba cari kat youtube..heheheh *rindu Elite^^!
#sambil dgr lagu mereka taip entry ni#
eh ada lagi..ingat tak 4U2C yang nyanyi Fiona tu..kekekeke
Restu plak korang taw?? Feminin mesti tak taw juga ni..
Nak time machine jadi budak2 plak sambil nyanyi lagu dulu2..

Paling suka lagu "oh la la la", "Gerenti Beres", "terhangat di pasaran" dll..

oh jejaka Fiona 
Guys jom support VIP n MAX247 plak* hehehehe


Assalamualaikum^^!





No comments:

Post a Comment