Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Wednesday, December 05, 2012

Her birthday ^^!

Its already 1:30am, just finish my work..YAHUUU!! esok harap-harap presentation berjalan dengan lancar..ek melalut plak dari tajuk entry..hehehe semalam kami celebrate befday member ni.. venue: Tesko Extra Sungai Dua kot..hahahaha xpalah at least adalah juga kan.. haa member ni dia menangis dapat kek hari jadi..patut ker?? oppsy terharu kalik dia..So, here's our pictures^^!

We wish her happy befday, sweet 21...hehehe can vote leh...

And personally, I wish to her sound like this:

"Tak taw nak tulis pe....
ermm wish sajelah.....
hehehe...happy befday
wish awak tahan with my tabiat & be happy owex >.< ^^!"

ergg nampak sangat aku ni xpandai main kata-kata when it comes to friend..sebab selalu memang main cakap tak ada lapik..bila nak cakap sweet-sweet kat member jadi susah pula..hahahaha... Apa pun I ada nyanyi ok untuk dia "happy befday to u....lalalala~~~
with lots of loves^^!


Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment