Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, December 20, 2012

Huda Syafiqah's 1st Giveaway


Why this G.A? 
Why not the other G.A?
WHY THIS?
Sorry agak stress tapi study ntah ke mana. *exam sick katakan

Sambung balik, lupakan sal study jap.. why ya this segment jadi pilihan ku? Well hidup kita sentiasa ada dua pilihan. Pandai-pandailah korang nak pilih either to join or not this segment. Aku join^^!
Ya, aku join sebab ada sesuatu disitu yang jadi impian ku untuk dimiliki. Aku tahu bukan aku seorang saja yang nak benda tu sebab aku tengok ramai yang join G.A ni..motif sangatkan join G.A ni ramai-ramai. Hah tu yang nak bagitaw ni guys. G.A memang wah mabelous lah giveaway dia...Tapi dalam banyak-banyak benda Huda nak giveawaykan ni. Hahaha aku agak tamak bila aku nakkan baju peplum dan bohemian watch. Boleh dapat dua tak? *kikikiki >.^! ikut rezki je lah dapat ka tak kan? at least I try...

Korang terasa nak join? senang je, click banner tu ha..
Anyeang and Assalamualaikum.

Tag: Nur Asyiqin Ieyza Chan chan <---harap tak marah I invite and tag korang sini..hehehehe^^!


2 comments:

  1. Tahniah , sis ! Dah menang cenderamata special :) Boleh tengok kat sini
    http://hudasyafiqah.blogspot.com/2013/01/pengumuman-senarai-pemenang-huda.html .
    Nanti , hantar maklumat kat sponsor ye ?

    ReplyDelete