Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, December 06, 2012

Kesedihan

Aku agak sedih harini akibat tak masuk kelas Dr.Naza.. Aku bukan apa, akibat buat assignment aku terlajak tidur dua hari berturut-turut..ergg Dr. cari aku kot..sebab dua hari skip kelas dia...tu yang dia perasan..lagipun Dr.Naza tu penasihat akademik aku..hah ngam sangat dia perasan kalau aku ponteng kelas dia.. Member gtaw Dr. tu balik-balik tanya aku kat mana, "Oi Mona mana?" tettt Mona lagi. Satu kelas aku da panggil aku Mona akibat Dr ni..aishh punyalah sedap my name "WILMA".. Esok nak jumpa Dr. nak minta maaf..well exam da nak dekat..lagi pula pagi tadi merupakan kuliah terakhir dari Beliau. Rasa bersalah sangat tak datang, nanti dia fikir aku malas masuk kelas dia..aku bukan malas tapi aku betul-betul terlajak tidur..ooO Dr. Naza maaf saya tak datang kelas. Saya menyesal and taubat..semester depan if masuk kelas Dr lagi, I akan usaha untuk tidak ponteng. 


Assalamualaikum awak

No comments:

Post a Comment