Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Friday, December 14, 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew


Its my first time joining this kind of segment.. Tetiba pula kan ada mood maw join biasanya aku takkan join segment yang banyak syarat ni tapi I give try to this one. Lagipun ada member aku join segment-segment up followers ni tapi followers dia tak up2 pun.<----sebab malas maw join. Think positive, mungkin bukan rezeki dia..hahahaha mungkin dia juga tak ikut syarat betul-betul..cuai ka apa ka, kan? So guys lets think positive and join this segment.. Wanna show that friends sometimes its works.


Anyeong^^! and Assalamualaikum
*Oo ya lupa lak, ada hadiah juga taw^^!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam...salam kenal.. singgah cnie... dari segment yg sama... ;)
    jemput singgah ke blog ye...^^
    http://www.ieyzaafieyna92.my/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  3. A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

    minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

    Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

    dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

    ReplyDelete