Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, December 06, 2012

Segment: Jom Free Promote^^!


Biasanya Bloggers buat segment yang akan naikkan followers korang kan? ha yang ni lain sikit..segment ni tersangatlah simple..Apa yang korang kena buat adalah:

1---> Be my followers 
2--->Letak Link Blog korang kat Link Exchange kat tepi bawa tu----->

Daripada segment ni both side akan untung, why? Sebab korang tak payah ikut banyak syarat and kerja aku pun mudah, korang tak payah nak buat entry sal segment ni tapi if nak tolong promote ok juga ^^! kan? , korang dapat promote blog korang kat sini free-free forever lepas letak link blog korang kat link exchange kat tepi tu and Insyaallah akan ada yang klik link anda dan siapa tahu kot-kot  ada yang follow n bertambah juga trafik anda... Bagi yang da jadi follower aku, korang boleh saja letak Link Blog korang kat Link exchange tu. okay tak? If tak OK, I'm sorry. Aku cuma nak kita sama-sama untung dengan cara yang simple tanpa kusutkan kepala otak ni. 
P/s: Hanya Blogers yang sudah sah menjadi followers aku saja yang boleh letak Link blog dia kat Box Link Exchange tu. Segment ni sah laku sampai bila-bila. aha^^!
*info tambahan: "I'll follow back all my followers" 

Assalamualaikum


4 comments:

  1. awak... sy dah follow n letak link :P

    ReplyDelete
  2. betul...yg ni simple...hehehe...tapi xpe la...tu hak blogger sbb umah dia...ikot suke dia la...cuma yg simple2 mcm ni aku suke...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ckp awak^^! aku antara yg tak suka join segment yg kena wat entry la bagai..follow mcm2 syarat bagai..jadi aku fikir, kalaulah ada segment yg xbyk syarat kn bagus..last2 ada idea plak wat camni..^^!

      Delete