Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Wednesday, December 19, 2012

Segment Pencarian Blogger Baru


Hi guys, ishh sempat lagi nak join segment lawpun busy dgn studying sana sini..huhuhu..
Ini menarik menarik guys,x banyak syarat kot. Segment macam ni kan best...Btw, ...nak join click je gambar tu k....^.<!
Ok my current followers: 157 
Members (157More »








Expired: 23/12/2012 <---cepat korang^^!

27 comments:

  1. follow you dear :)
    jom join my 1st segmen -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  2. dtg dari kunjungan awak tadi ... and done follow u

    ReplyDelete
  3. thanks follow my blog... :)
    rajin2 la nanti lawat http://sayahannan.blogspot.com
    saya follow kamu k :)

    ReplyDelete
  4. salam,dri segmen yg sme..mmbls kunjungn awk.. done follow u back :)

    ReplyDelete
  5. Dri segmen sme....
    http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Salam Wilam..thanks ya sudi ziarah and follow my Blog..Dah follow Blog ni jugak!!

    ReplyDelete
  7. follow..dari segmen yg sme,slm knl

    ReplyDelete
  8. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama..

    done follow awk..

    http://diyanasilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam knjungan dari segmen yng sama..

    moga akan bertambah lagi follower dia ye.. ;D

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..Kunjungan balas dari blog Kelana Cinta!

    ReplyDelete
  12. selamat ber-segmen la kita..hehe follow sini juga

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan...done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. Salam , azwa datang terjah n follow , no 191 dr. segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. Saya datang komen dan follow blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  16. dr segmen sama.. done follow! hehe

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
    jemput datang ke blog akk

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

    Oh jgn lupa follow akk juga yer..
    bersama2lah kita ramaikan follower kita




    p/s akk masukkan juga blog ini dalam bloglist akk jemput juga utk kenalan baru
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  20. salam dr segmen sama dtg blas kunjungan..nice blog ^_^...

    ReplyDelete
  21. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  22. nak inform ni..
    -mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete