Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Saturday, March 23, 2013

Tonight

Oh what tonight?..huhuhu not tonight but tomorrow night is The Night.. mesti nak taw ni apa yang tonight night-night ni kan..
Tadi kami Persatuan Anak-anak Sabah USm @ PERSIS buat rehearsal penuh kat dewan utam USM..Dewan Tengku Said Putra...Kami esok ada event paling besar setiap tahun iaitu Malam Citra Baya.. Event ni merupakan pertandingan tarian kebudayaan anak-anak Sabah..tahun ni 9 Universiti akan berentap mendapat gelaran juara..dan kami merupakan tuan rumah yang menganjurkan pertandingan ini..
Setelah sebulan cari sponsor bagai, urus sana sini finally esok malam da event..YEAH!! Bha mari kita tengok sikit apa yang kami buat tadi.. btw, 10% hasil jualan tiket ni akan disumbangkan kepada keluarga wira-wira kita yang terkorban dalam mempertahankan tanah air kita di Lahad Datu dan Semporna Sabah baru-baru ini..

tu dia tengah rehearsal penuh

aq ambik role jadi vip ok masa rehearsal

Add caption

da...ini mengarut..

ambik barang..korang rehearsal la, kita nak balik

wilmashana.blogspot.com
Budak pameran tengah kemas barang^^!
Opss malam ni juga merupakan Earth Hour...ha korang ada matikan elektrik tak sejam? Kami kat USM support Earth Hour, maka bergelaplah sejam dari 9-10pm.. nasib ada lilin..

wilmashana.blogspot.com
Earth Hour wilmashana.blogspot.com
gelapnya....
bha itu saja..esok malam saya update lagi sal event kami.. oo watak sebenar saya dalam MCB tu adalah sebagai unit keselamat dan kebajikan..ha if ada orang pengsan kat dewan tu, jatuh ka, nergaduh ka..itu bawah bidang kami..kami akan datang n setel kan..itu saja..selamat malam.. #EarthHour #PrayForSabah



No comments:

Post a Comment