Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, April 14, 2013

Midsem Holiday Part 1: Penang HIll

Hi guys, ergh sebenar da lama nak update sal ni tapi asegment xsiap..tu yang lambat nak post.. bha kerja da 90% maka dapatlah aku curi sedikit masa update cerita kami baru-baru ni pergi Bukit Bendera dan beberapa tempat menarik yang lain di Penang ni..huhuhu In one day 3 tempat kami jelajah, Penang Hill, Armanian Street and Quensbay.. mampu dari 8am hingga 10pm malam kot.. na banyaklah gambar-ganbar yang sempat disnap.. Aku taklah tunjuk semua kat sini..yang best2 jak kasi korang tengok.. Part 1 ni semua gambar semasa kat Penang Hill

Plan ini on the spot je malam sebelumnya tu kami plan..tup tup esoknya trus jalan.. sengal jugalah pagi tu sebenar sebab ada orang spoil betul.. kami da siap nak jalan, ada pulak kan orang tu xbangun lagi..aku panas wei...nasib baik dia bayar tambang kami semua.ha tahu pun tebus kesalahan.. 

Perjalanan
Kami bertolak dari Bukit Gambir ke Komtar dengan menaiki bus rapid no 302. Tmabang RM2 seorang. Da sampai Komtar, kami naik bus rapid no. 204 ke Penang Hill, tambang juga RM2 seorang.

Bayaran menaiki train untuk naik ke atas adalah RM6/seorang bagi warganegara Malaysia, paling best harga student RM4/seorang cuma perlu bawah kad matrik n IC korang jak.. *Jangan lupa bawah IC...nanti xdpt bei tiket tuk naik pula..

*kat bawah ni pictures kami kat Penang Hill..
yg ni pic ikut ketinggian..huhuhu
nama dia MizzDiding
da masuk train nak g atas..


































klik pic tuk terus ke blognya


Nama dia Occha..heheh

psyyyy^^!


Gwiyomi












Panas wei..
Yo!
drg ckp aq pose sentap2..hahah pandg atas*

nak muntah kejap..hahaha

ada kat bukit bendera je..

rest jap nak twit2x ^^!
Cenggini katanya ^^!
on the rooftop 

ntah la, da motif sgt pandang atas

we are here
Our little brother


Train xda lagi, duduk dulu pose2x..
Add caption

eghh penat, rehat dulu..

Tunggu bus nak g Armanian street.

To be continue...

2 comments: