Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, April 21, 2013

Santai atau terlampau rileks?

Hi guys,

erghh ntah apa kejadah da jadi dengan aku ni..kerja bukannya tak ada, malah berlambak lagi kerja tak siap ni, tapi aku berlagak macam orang tak ada kerja.. aish kenapa dengan aku ni? Mood buat kerja tak ada kot.. sudahlah minggu depan ada presenation. Santai jak minggu ni tak seperti orang ada asegemnt kan..
Hahahah mungkin aku semangat balik kampung kot sebab tu mood buat kerja tak ada. Btw minggu depan hari jumaat ni 26/4/2013, aku balik Sabah. Ha cuti buat sendiri.. Jumaat, sabtu dan ahad nasiblah tak ada kelas tapi isnin dan selasa tu ada kelas...erghh terpaksalah aku ponteng dua hari *che macam tak biasa.. ehh kita tak biasa pnteng kelas ok..  balik USM 30/4/2013.. 4/4/32013 hingga 6/4/2013 pula telah diumumkan cuti sempena Hari mengundi nanti..hahahaha senang hatiku tapi asegment aku da kena submit lepas tu semua.. Matilah kali ni, aku pula ada  hati lagi nak pergi Perak.. ambik ko bilanya nak buat kerja semua.. Aku ni nak kena tampar ni baru sedar diri..

"Wilma, buat kerja ko sekarang step by step..kalau boleh siapkan sebelum ko balik Sabah!" praghh!! penampar kat pipi laju-laju, sedar sikit diri yang makin malas and bertangguh kerja ni. Tahu nak santai dan rileks2 jak..

Ok cukup sampai disini.. moga semangat aku buat semua kerja tertangguh datang segera.

Assalamualaikum...

Both of us akan balik Sabah minggu depan *cuti buat sendiri..ngeeee

No comments:

Post a Comment