Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, April 18, 2013

Virus Gwiyomi

Hi guys,
       
                 Kalau dulu kita diserang virus Oppa Gangnam Style..kini virus Gwiyomi pula melanda.. dimana-mana gwiyomi, gerak sikit gwiyomi, marah skit gwiyomi (if nak marah org trus dibuatnya muka gwiyomi, xjadi maw marah), buka youtube gwiyomi, facebook lagilah semuanya gwiyomi.. Clik je gwiyomi beratus-ratus fanpage gwiyomi yang kuar...belum kat youtube n segala tube lagi..

wilmashana.blogspot.com

Nak habak wall aku kat FB tu da jadi sarang letak video gwiyomi.*chee mentang2 aq selalu bergwiyomi depan kawan2 aku kanzss.. nasib jak la dorang tu tak muntah tengok gwiyomi versi aku..
wilmashana.blogspot.com

wilmashana.blogspot.com

wilmashana.blogspot.com

*pernah juga terfikir nak upload vid aq bergwiyomi tapi guys banyak isu kena dilihat.. gwiyomi aku hanya untuk BFF aq..*private show.. kang upload berjuta-juta makian n pujian masuk..bertambah saham dosa aku..huhuhu taw jak la orang sekarang ni pantang, ada saja nak dijadikan isu.. hehehe..

Secara ringkasnya, aku suka gwiyomi ni n da berpuluh-puluh vid gwiyomi yang aq da tengok..macam-macam style pun ada.. tapi sekadar untuk hiburan.. ^^!

Ni liric translate disebalik lagu Gwiyomi by Hari..kot2 ada yang nak tahu n nak buat..hihihihi


choko meopin han jogak sikyeonoko

(Ordered a set of chocolate dessert )

gosohan uyuhanjaneul gidaryeoyo
( Waiting for a glass of delicious milk )

oppahago nahago kkok maju anjaseo
( Sitting with brother and facing each other )

seoro sonbadak wie yeppeun nakseoreul hajyo
( We draw some beautiful logo on each other palm)

hannun paljima nuga mworaedo naekkeo (naekkeo)
(Don’t look at who or anywhere, you’re mind (you’re mind) )

dareun yeojarang maldo seokkjima nan nikkeo (nan nikkeo)
( Don’t chat with other girl, i’m yours (i’m yours) )

saekki songarak geolgo kkok yaksokhaejwoyo
( Tick fingers and promise well )

jeoldae na honja naebeoryeo duji ankiro
( Promise won’t leave me alone )

ildeo hagi ileun gwiyomi
( 1+1 = little cutie )

ideo hagi ineun gwiyomi
( 2+2 = little cutie )

samdeo hagi sameun gwiyomi, gwigwi gwiyomi gwigwi gwiyomi
( 3+3 =little cutie,little cutie,little cutie)

sadeo hagi sado gwiyomi
( 4+4 = little cutie )

odeo hagi odo gwiyomi
( 5+5 = little cutie )

yukdeo hagi yugeun jjokjjokjjokjjokjjokjjok gwiyomi nan gwiyomi
( 6+6 = kiss*6, little cuttie, i’m little cutie )

I'm Gwiyomi!!!..hehehe sila muntah


Itu saja..sila tingalkan comment anda tentang Gwiyomi..
Apa pendapat anda pula?

No comments:

Post a Comment