Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, May 05, 2013

Queensbay: IRON MAN 3 PUNYA PASAL Part 1

wot wot wot.. sabtu kot punya bnyak org p tgok Iron Man 3.. erm oklah, kami da tengok n bagi 5bintang..best, scene byk action n lucu2.. scene2 romance kureng noh, sesuai sgt bebudak tgok.. huhuhu P13 plak bha.. Outing2 dengan girlfriends USM and boyfriends USM n UITM.. huhuhu berabis bha jalan sana sini..

nak crita tentative la.. hahah larat baca, kalau xlarat trus p tgok gambar kat bawah ni..
lepas zohor dalam lebih kurang 1.30pm gtu kami bertolak dari USM sungai dua ke Qeensbay Mall (QB) naik bus rapid no.304, tambang hanya RM1.40. da sampai QB, ha p beli tiket 6 keping iron man tayangan pada 4.45pm. hahah 4 tempat bersama but 2 tempat terpisah kat sebelah, ramai kot org tgok, terpaksa ada orang yang duduk kat couple sit..huhuhu siapalah orang tu kan.. Siap main cabutan lagi siapa yang kena kat couple seat.. hahah lucu deh.. da tu lunch kat kfc dulu..wah gtu patutlah badan naik terus, makanan segera terus.. pas da asar baru g cinema.. best giler arini.. bawah ni pic2x kami kat QB.. ^^!

our budak nerd..hahaha
tu mereka aie, rahma n oja
AKA my roomate
afiq susah dtg dri seberang lepak ngan kami^^!
tengah tggu aku *dari tettt
sempat plak kiyomi kan
pas makan kuar kat bay tu take pic2x
excitednya dia
yg mana satu? hehehehe
flying kiss **

ok ini trip cute

Ada pn pic berenam.. huhuhu minta tlg minah indon take pic ni..

semangat mentg2 esok ari mengundi ^^!

to be continue...



3 comments: