Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, June 16, 2013

Babyku si Kentang

Hi guys, jom baca tentang My Baby Kentang :)

My Baby Kentang
Kira-kira seminggu yang lalu, jiran sebelah bagi sebiji kentang..suruh masak but sampai sekarang kentang tu tak ada yang sentuh. Aku simpanlah dalam laci katil bersama-sama stock makanan yang lain...

Seminggu kemudian, kentang tu bertunas dan tersangatlah excited, baru tahu plak kentang bila disimpan lama dalam tempat gelap akan bertunas. Bestnya!!! Aku pun buat keputusan nak tanam kentang ni, bawa balik Sabah nanti 1 Julai ni. Roomate aq perli plak mentang-mentanglah aku balik naik MAS knok semualah maw dibawah balik. Hahahaha

Seriously, excited sangat..bila balik Sabah ni adalah aku ni bercucuk tanam dibelakang rumah. Nantikan update pasal My Baby Kentang ni okay :)

Tip penanaman from: TanamSendiri.com



2 comments:

  1. haha comelnyaaa, kentang. tapi kelakarnya sanggup bawak sabah tuk tanam~~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha xda tanah lapang kat Penang ni..tu yg nak tanam kat Sabah..

      Delete