Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Saturday, March 30, 2013

Durian Runtuh Obuse Candy Tint Paling Murah

Promotion Obuse Candy Tint 
Only at RM6/bottle
First come First Serve 
Maximum order 2 units
promotion until 6/4/2013



SMS 013-5933089
or
leave a comment

12 different colors still available
* Info Tambahan

Cara pembelian:

  1. Bank in ke akaun Maybank, Wilma Binti Talib, no akaun16004533089
  2. SMS detail ke 013-5933089: RM, Full Name, Date&Time Bank In, Address, colors number.
  3. Selepas da terima sms korang, saya akan respond dan akan membuat penghantaran melalui pos laju.
  • Kadar Postage RM6 bagi semenanjung & RM9 bagi Sabah&Sarawak.
  • Barang akan diproses sebaik sahaja saya terima sms sudah bank in n dapat detail seperti yang di atas (no 2).
  • Dijangka sampai dalam tempoh 3 hari masa bekerja.
Thanks & Happy Shopping ^^!

Friday, March 29, 2013

Obuse Lip Tint Sheer

Obuse Lip Tint Sheer

1 unit RM 18 (s/m)
1 unit RM20 (s/s)

Color available Red Apple & Cherry Pink

Long lasting for 12 hour
Rich with vitamin E
2 in 1 for lips & cheeks
Natural color for super natural lips color
No side effect
Highest sales rating in Japan & Korea

SMS 013-5933089
buy more & wholesale, price nego.

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping

Easy Shopping


Easy Shopping

Sunday, March 24, 2013

Easy Shopping: Lip Beauty: Obuse Candy Tint

Easy Shopping: Lip Beauty: Obuse Candy Tint: Code Item: OCT, RM15/bottle..Obuse Candy Tint  inilah yang sering digunakan oleh artis-artis korea..sebab tu bibir mereka cantik d...

Saturday, March 23, 2013

Tonight

Oh what tonight?..huhuhu not tonight but tomorrow night is The Night.. mesti nak taw ni apa yang tonight night-night ni kan..
Tadi kami Persatuan Anak-anak Sabah USm @ PERSIS buat rehearsal penuh kat dewan utam USM..Dewan Tengku Said Putra...Kami esok ada event paling besar setiap tahun iaitu Malam Citra Baya.. Event ni merupakan pertandingan tarian kebudayaan anak-anak Sabah..tahun ni 9 Universiti akan berentap mendapat gelaran juara..dan kami merupakan tuan rumah yang menganjurkan pertandingan ini..
Setelah sebulan cari sponsor bagai, urus sana sini finally esok malam da event..YEAH!! Bha mari kita tengok sikit apa yang kami buat tadi.. btw, 10% hasil jualan tiket ni akan disumbangkan kepada keluarga wira-wira kita yang terkorban dalam mempertahankan tanah air kita di Lahad Datu dan Semporna Sabah baru-baru ini..

tu dia tengah rehearsal penuh

aq ambik role jadi vip ok masa rehearsal

Add caption

da...ini mengarut..

ambik barang..korang rehearsal la, kita nak balik

wilmashana.blogspot.com
Budak pameran tengah kemas barang^^!
Opss malam ni juga merupakan Earth Hour...ha korang ada matikan elektrik tak sejam? Kami kat USM support Earth Hour, maka bergelaplah sejam dari 9-10pm.. nasib ada lilin..

wilmashana.blogspot.com
Earth Hour wilmashana.blogspot.com
gelapnya....
bha itu saja..esok malam saya update lagi sal event kami.. oo watak sebenar saya dalam MCB tu adalah sebagai unit keselamat dan kebajikan..ha if ada orang pengsan kat dewan tu, jatuh ka, nergaduh ka..itu bawah bidang kami..kami akan datang n setel kan..itu saja..selamat malam.. #EarthHour #PrayForSabah



Friday, March 22, 2013

Lip Beauty: Obuse Candy Tint

Obuse Candy Tint
Obuse Candy Tint inilah yang sering digunakan oleh artis-artis korea..sebab tu bibir mereka cantik dan nampak natural...korang tak nak try? Sekali da try mesti tak akan menyesal..

Cherry Pink
wilmashana.blogspot.com
>Erin Malik pn guna okay<
wilmashana.blogspot.com

Jom tukar lipstip korang dengan Obuse Candy Tint. Why?

wilmashana.blogspot.com


1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural

2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu
3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit.
4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti.
5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat
6. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje
7. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
9. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
10. Mudah Dibawa
11. Tahan Lama
12. Kelihatan Anggun
13. Harga Berpatutan
14. Cute Packaging
15. Bibir Persis Pelakon KOREA

Korang tak akan rugi sebab: 


- Dengan isi yang lebih padat
- Kekal di bibir selama 6 jam
- Tahan selama 2 bulan walaupun pakai hari-hari
- Mengandungi vitamin E untuk kelembapan bibir

wilmashana,blogspot.com


Price

RM 15 per bottle

Postage RM5 for Semenanjung, RM7 postage for Sabah & Sarawak

*Beli banyak harga boleh nego

SMS 013-5933089 or leave comment.

Tuesday, March 12, 2013

Menara Condong visit on 2012

Hi, this visit at Menara Condong Perak was on last year but i just get the change to post it now..huhuhuhu like usually no long explanation let the pictures talk^^!






  


Lembah Bujang visit on 2012

Hi, I'm history lover... here we go Lembah Bujang. Its was so much fun to be able to see these artifact and learn so much about it. 
*Pengaruh Hindu-Budha sangat jelas peningalannya di Lembah Bujang Kedah




















Want to explain all this things but lazy to type...hehehe I guess all of u know of this pictures all about.. you learn history in high school rite..so there's no problem.. Assalammualaikum.