Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Saturday, January 04, 2014

Padini hunting

Hujung-hujung tahun camni memang banyak yang sale gila-gila sampai tak tahu nak beli yang mana...

Baru-baru ni aku pergilah Queensbay shopping ma roomate aku, waaa memang sale gila kat sana..rambang mata ni rasa nak beli je semuanya..kebetulan lak duit insentif apex usm da kuar seribu..apa lagi huntinglah kat Queensbay.

Nak dipendekkan cerita, ini adalah hasil hunting kat padini jak, belum masuk store yang lain..beratus jugalah yang abis..hola aku beli bukan tuk diri sendiri..aku beli juga untuk orang rumah taw...lalalalala hanya di padini yang tengah sale gila2, kos perbelanjaan adalah RM92.00# :)


Jom cek!



I must be crazy buying 5 pair of shoes for my own.
Its for my sister and niece.
*Vicci* 

remember this from secret garden Kdrama?

ya i bought one but different colour..hehehe. 
hard to wash..hand wash only 
sweater by P&Co Essential

top quotes "now or never" by P&Co Essential
*baru lepas cuci sebab itu kusut2

and its fit on me..huhuhu

*FYI, i write this last year but ends up post it on new year..huhuhuhu*

see ya and have a blast new year guys!!




No comments:

Post a Comment