Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Monday, June 23, 2014

I Want To Be Next Malaysia Fashion Blogger

Hi, petang tadi keluar outing dengan member..huhuhuhu feeling jadi model sat. Berangan-angan nak jadi salah seorang fashion blogger.. Lepas ni nak buat research tentang fashion, bergaya tanpa perlu berbelanja banyak wang ringgit. Nantikan taw.. Layan dulu gambar-gambar petang tadi hasil tangkapan member saya Justinah Ismail aka photographer tak berapa nak pro..hahahaha tapi boleh tahan. Apa pun kena ucap terima kasih juga kat dia sebab tangkap gambar saya :) Yeah!

Gurls da get ready! Snap snap snap!!!
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com
wilmashana.blogspot.com


I'm super excited lol! 






16 comments:

  1. ptogrpher x pro pun tp pic still awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tukang tangkap gambar yang baru belajar nak jadi pro..

      Delete
  2. Wah cantiknyerr gambar2 nie..Mmgmengalahkan model la Shana nie ..
    Seyess Shana mmg cantik dan pandai bergaya dalam padanan pakaian yang Up TO DATE ..All The Best dear ..Kak Lya support dari belakang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha main pakai muat je kak Lya..pap pun thanks akak..

      Delete
  3. amboi..stilleto die..takut Cik Mimie tengok..hehehe..Nice pose :) tak sabar nk tau pasal fashion bergaya tnpa perlu modal tinggi...hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tq..nanti saya update ASAP..

      Delete
  4. Ni fashion pun ada ..jadi model pun ada..haha. Wajah awk tu dah satu asset sebab cantik jadi memang kenalah walau apa fashion pun yang awak kenakan. Selamat berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha saya ada masalah parut jerawatla..nasib dapat tutup dengan make up sikit..apa pun tq..

      Delete
  5. uiyooo... tu dia model dewi remaja...heheee

    ReplyDelete