Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Friday, June 27, 2014

Ke KL la sudah!

Good morning people^^!

Harini dalam sejarah bila kena update blog pagi-pagi kat airport penang.
Nak habak la juga banyak-banyak airport kat Malaysia aku paling suka Airport Penang ni sebab banyak kemudahan yakni selesa, awesome & ada class gtu.

wilmashana.blogspot.com
Disebabkan da ramai sangat orang kat dalam segan ceq nak tangkap gambar banyak-banyak guna camera Hp yang tak seberapa ni. Ingat nak tangkap gambar area dalam airport ni tuk dijadikan penyeri entry ni. Tak apalah tangkap juga 1 2 gambar. Hah tempat aku bergambar nilah tempat aku paling suka "Internet Lounge". Selalu cehck in imigren awal-awal sebab nak lepak-lepak nak tempat ni sambil online.Heheheh well free wifi mah.. Tak taw aku tempat tinggal aku nanti kat Kl tu ada internet ke dak. Kalau tiada maka kurelakan membayar diri ini banyar broadband.

Nak boarding da ni. Bye my dear Penang..see you 2 months later.

*anyeong*


3 comments:

  1. Salam jummat Shana ..Kak Lya singgha sini..Wahhh seronok terbang eeaaa..

    ReplyDelete
  2. rajin nya naik flight :D..alang2 usm pun dekat pulau je kan..saya tinggal di seberang..naik train atau bus shj huhu

    ReplyDelete
  3. Gud luck For Thesis Preparation :) Chaiyok2!!

    ReplyDelete