Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Thursday, August 14, 2014

Winner List for G.A Syoknya Ramadhan Datang Lagi 2014 by Tea & Coffe Lovers

Assalamualaikum

WilmaShana.blogspot.com

Hi guys..sorry sangat sebab lambat announce winner tuk G.A ni. Sekarang ni pun tengah stay kat cyber cafe semata-mata nak update benda ni. Ermm sejak balik Sabah aritu banyak sangat benda yang jadi. Beg hadiah hilang masa kat mana pun tak taw, rasanya tercicir kat KLIA2 sebab masa kemas beg kat rumah da tak jumpa beg hadiah ada kat mana. Sedih kena dapatkan set-set hadiah yang baru. Sabar jelah, nama juga ujian hidup. Saya balik Sabah urgent, tak dirancang pun nak balik, kakak masuk bilik operate and lepas tu buzy pulak jadi babysitter baby twin ni. Dah tu kat rumah ni tak ada wifi. Nak update kat Hp lambat macam siput. Lucky today dapat keluar rumah.. Huhuhu adalah kesempatan sikit tuk update winner G. A Ramadhan ni. Maaf sangat2 lewat nak umum pemenang. So the winner choosen by random.org are:

10- http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
53- http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
13. http://www.linieynor.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
27. http://kaiwifey.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html 
22. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
31. http://shalmilanadya.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
58.  http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/07/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by_15.html
29. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
35. http://belongtomee.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
45. http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html
21. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html

Top Referral 

*http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/g-syoknya-ramadhan-datang-lagi-2014-by.html*

Kepada pemenang sila inbox matlumat anda iaitu nama, alamat dan no phone ke:
1. acc google plus Wilma Shana 
2. acc twitter Wilma Shana
atau
3. email ke nadame.shana@yahoo.com
*maklumkan yang korang tu pemenang G. A ni*

Tahniah kepada yang bertuah, yang tak menang jangan jemu taw join segment Tea&Coffee's Lover yang akan datang. Thanks korang yang sudi join. Lots of LOVE!

p/s: saya masih kat Sabah, kemungkinan lambat sikit nak hantar hadiah, Saya balik Penang nanti baru saya dapat settle semua ni. Harap memahami yer..Maaf sekali lagi. 



5 comments:

  1. Tahniah buat semua yang telah berjaya

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang.Huhu,bukan rezeki saya nampaknya.

    ReplyDelete
  3. ada lagi yang tak hantar detail..hope boleh hantar before mid of sept..

    ReplyDelete