Ongoing Promotion

Kesayangan Beta

Sunday, September 28, 2014

G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover

Hola guys...

Agak lama jugalah tak update blog ni..huhuhuhu well da final sem ni bz..yg bestnya bukan bz dengan tesis *boleh pulak aku buat dun know lagi dengan tesis ni walhal tinggal 7 minggu da kena submit. Yala asyik ke sana ke mari menikmati sepuasnya kehidupan kampus bersama member2 yang sama punya otak ngok2 sikit. Baru-baru ni pergi Langkawi 3 hari 2 malam tapi tak dapat nak update lagi kat sini sebab gambar2 semua masih kat dalam memory camera member tu, xambik lagi...ermm..

Arghh sudah lari dari tujuan asal ni..comeback again..

ig: official_wilmashana
Hi guys harini kita buat G.A khas buat peminat Daisy shawl..kan tengah trending sekrarang so memandangkan stock daisy I selling fast, next month nak restock lagi dan dengan itu kita pun buatlah G.A. Semoga bisness kita makin maju dengan hendak-Nya.. Dijemput join berjemaah..hehehehe

Followers bertuah akan dipilih melalui random.org dan seorang lagi dipilih berdasarkan caption di IG yang terbaik. Tak ada acc instagram tak apa, masih ada daisy untuk followers bertuah.


Syarat:
1. Follow blog Tea&Coffee's Lover 
*macam biasa buat entry sal G.A ni dan tinggalkan url post anda di ruangan komen
2. Follow Instagram official_wilmashana 
*kelebihan bagi mereka yg punya ig bolehlah post poster ni kat ig n letak caption paling terbaik then n tag saya #DaisyGA
3. Pastikan klik sini, sini,
*dana kos penghantaran, sila jujur... asal earning tak naik..yg tak tekan tu sila tekan k guys..ni tuk postage hadiah juga nanti.

Done. Good Luck Guys >.< hugs
Assalamualaikum

DILANJUTKAN KE 15 NOVEMBER 2014

SENARAI PESERTA:
1. http://adna2029.blogspot.com/2014/09/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
2. http://belongtomee.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
3. http://catatansahabatkecil.blogspot.com/2014/10/daisy-shawl-cantik-menawan.html
4. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
5. http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
6. http://theieraziera.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
7. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-coffees-lover.html
8. http://ghasaje.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
9. http://lissadblog.blogspot.com/2014/10/lets-join-this-ga-by-tea-coffee-lover.html
10. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
11. http://areyumieidayualazmi.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
12. http://kucciecee.blogspot.com/2014/10/daisy-shawl-by-tea-lover.html
13. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
14. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
15. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
16. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
17. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
18. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
19. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
20. http://jombercontest.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
21. http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
22. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
23. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
24. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
25. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
26. http://jindrisska.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
27. http://www.sihatitunikmat.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
28. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
29. http://akuadakisah.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
30. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl.html
31. http://dsupermama.blogspot.com/2014/10/join-ga-contest.html
32. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
33. http://caraleezaty.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
34. http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
35. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
36. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
37. http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-coffees-lover.html
38. http://faqihahhusni.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
39. http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
40. http://seaofpizzas.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html
41. You are next!

 AND 
THE
LUCKY
 WINNER
IS
NO
~13~
*Please spread the news*
~winner kindly email me your full name, no phone and address~

Assalamualaikum